Företagsmassage är något som visat sig behövas mer och mer i dagens samhälle. Utvecklingstakten blir högre och högre och vi förväntas hinna med mer på kortare tid. Detta leder till påfrestningar både fysiskt och psykiskt. Många anställda på företag som arbetar med datorer har problem med stela nackar och spänningshuvudvärk mm. Detta kan i längden leda till allvarliga problem med sjukskrivningar och höga kostnader som följd. Förebyggande friskvård såsom företagsmassage gör att belastningsskador och sjukskrivningar minskar betydligt.

Sittande företagsmassage eller liggande klassisk massage.
Vi erbjuder tre olika typer av massage, sittande kontorsmassage, liggande friskvårds massage och terapeutisk massage. Detta för att få bästa effekt utifrån era önskemål. Vi kommer självklart alltid ut till er direkt på plats och vi erbjuder även on line bokning samt statistikredovisning. Massagen löser upp spänningar i muskulaturen samt har en avslappnande effekt. Vid utvärderingar som Hälsofokus gjort så har samtliga tyckt att massagen haft den effekt som utlovats och dessutom har företagen tjänat in värdefull arbetstid eftersom vi kommit till dem istället för tvärtom.

Massören arbetar timvis och hinner med två personer i timmen för att få ut mesta möjliga effekt. Vid sittande massage så utförs den genom kläderna och du sitter då på en så kallad energimassagestol. Ett speciellt rum behövs därför inte för denna massageform men kan dock rekommenderas för bästa effekt. Vid liggande klassisk massage så arbetar massören med en doftfri massageolja som återfuktar och mjukar upp huden. Liggande massage utförs på en massagebänk.

Stretchbreak på kafferasten!
Vi erbjuder även en litet stretchbreak på kafferasten för att få ut ännu mer av massagen. Många behöver komplettera massagen med att jobba med egen stretch helst ett par gånger/dag då vi sitter still så mycket. Vi har löst det genom att smyga in ett litet stretchprogram på den kafferast eller varför inte veckomöte som många företag har.