Bli ditt bästa jag!

Livet är en ständig utveckling där aktiva val är avgörande för att du ska få ut det bästa av ditt liv. Kropp och själ hänger ihop och balansen mellan dessa är avgörande för att du ska må bra och och Bli ditt bästa jag.

Precis som vi alla vet att en muskel behöver aktiveras för att inte förtvina så gäller det att även utveckla och aktivera våra mentala färdigheter via träning och förståelse för varför vi reagerar som vi gör. Du är dina tankar och de påverkar dig i olika riktningar beroende på hur du väljer att tänka. Vi sitter på invanda mönster som gör att vi reagerar som vi gör och som ibland är destruktiva för oss. Allt vårt beteende går att sortera upp i olika pusselbitar. Om någon av våra pusselbitar är i obalans får vi inte ut fullt tillgång av vårt system. Olustkänslor infinner sig och vi mår dåligt. Jag hjälper dig att förstå varför samt ger dig verktygen för att kunna balansera upp dina pusselbitar så att du Blir ditt bästa jag!

Genom att använda dig av verktyg som Möjligheternas tänk, Metakommunikation samt Mental träning kan du själv bli din egen lyckas smed och bli kvitt gammalt bagage som stör din fortsatta utveckling för ökad Livskvalitet.

Jag hjälper dig att använda dessa verktyg för att du sedan ska kunna gå vidare på din resa genom livet mer tillfreds och med en ökad grundtrygghet via större förståelse både för dig själv och andra.

Hälsofokus Jeanette Thörner är utbildad i prestationsutveckling via kommunikation i ramen Metakommunikation och har arbetat som livscoach i snart 20 år. Hon har en bakgrund som simmare på landslagsnivå, vilket har gett henne en stabil grund att stå på vad gäller fysisk och mental träning. Jeanette har studerat hälsovetenskap både på universitet i USA samt på Bosöns idrottsfolkhögskola. På Bosön utbildade hon sig till friskvårdskonsulent och därtill är hon numera även kiropraktor, SPA-terapeut samt gruppträningsinstruktör.