Möjligheternas tänk är ett sätt att lära sig att förhålla sig till och ordna upp sitt livspussel så att det passar varje individ utifrån sin livssituation, detta för att skapa mer livskvalitet i tillvaron.

Varje människa är unik och det finns ingen exakt mall att följa som garanterar att du förblir lycklig och frisk. Däremot finns det verktyg att använda sig av för att finna sin egen väg till lycka och välmående.

Kursen möjligheternas tänk hjälper dig att komma till ditt individuella aktiva val i djungeln av aktiviteter som erbjuds. När du väl bestämt dig för vad det är just du behöver lägga fokus på då infinner sig också det varaktiga resultatet.

Under fem 1h tillfällen träffas vi för att gå igenom delarna samt lära oss verktyget ”Möjligheternas tänk”. Kursen varvas med teori och praktik. Vi använder oss av övningar kring tankens kraft samt lär oss hur mental träning fungerar. Du lär dig bli medveten om olika typer av förhållningsätt i olika situationer samt får tips och kunskap kring de hårdvaruaktiviteter som passar för just dig. I varje kurstillfälle ingår alltid guidad mental träning.

Kursen Möjligheternas tänk erbjuds både i grupp samt på individuell basis.