Bli ditt bästa jag!

Livet är en ständig utveckling där aktiva val är avgörande för att du ska få ut det bästa av ditt liv. Kropp och själ hänger ihop och balansen mellan dessa är avgörande för att du ska må bra och och bli ditt bästa jag.

Precis som vi alla vet att en muskel behöver aktiveras för att inte förtvina så gäller det att även utveckla och aktivera våra mentala färdigheter via träning och förståelse för varför vi reagerar som vi gör. Du är dina tankar och de påverkar dig i olika riktningar beroende på hur du väljer att tänka.

Genom att lära dig verktygen Möjligheternas tänk, Metakommunikation samt Mental träning kan du själv bli din egen lyckas smed och bli kvitt gammalt bagage som stör din fortsatta utveckling för ökad Livskvalitet.

Jag hjälper dig att använda dessa verktyg för att du sedan ska kunna gå vidare på din resa genom livet mer tillfreds och med en ökad grundtrygghet via större förståelse både för dig själv och andra.

Hälsofokus Jeanette Thörner är utbildad i metakommunikation och har arbetat som livscoach i snart 20 år. Hon har en bakgrund som simmare på landslagsnivå, vilket har gett henne en stabil grund att stå på vad gäller fysisk och mental träning. Jeanette har studerat hälsovetenskap både på universitet i USA samt på Bosöns idrottsfolkhögskola. På Bosön utbildade hon sig till friskvårdskonsulent och därtill är hon numera även kiropraktor, SPA-terapeut samt gruppträningsinstruktör.