Hur går själva testet till?

En friskvårdskonsult/hälsocoach från Hälsofokus och du går igenom ett frågeformulär som du fått någon vecka före själva profilen. Det innefattar din hälsa i stort vad det gäller kost, tobak, alkoholvanor, stress, hur du trivs med din livssituation mm., främst för att du skall få stanna upp lite och se över din egen livssituation. Vi tar blodtryck samt gör en skelettmätning för att få ut dina viktgränser. Till sist får du cykla i cirka sju minuter, en något ansträngande cykeltur, för att få ut ditt konditionsvärde dvs. syreupptagningsförmåga.

En Hälsoscanning är en light version av Hälsoprofilen där vi inte har cykeltestet med utan skräddarsyr ytterligare utifrån företagets behov.

 

Nulägesanalys-Åtgärdsprogram-Uppföljning

Hälsoprofilen ger en mycket bra nulägesanalys både för  dig som privatperson samt för företaget. Utifrån den kan vi sätta ihop ett friskvårdskoncept som passar just dig och ert företag. Vi arbetar utifrån detta med åtgärdsprogram under en period för att sedan göra en uppföljning med nya hälsoprofiler. Det är viktigt att se att satsningen gett det resultat ni önskat och att ni får en bekräftelse på att ni satsat rätt. Hälsofokus arbetar alltid med att hålla en hög kvalitet därför är det viktigt för oss att följa upp allt vi gör så att vi vet att vi utfört ett bra jobb. Vi vill att du som kund ska vara 100 % nöjd annars är inte vi nöjda!

Hälsoprofilen tar cirka en timme/person och minimum/företag är fem profiler. Är ni fem personer eller fler på företaget så kommer vi gärna ut till er så att ni slipper onödig restid! Vill du göra en privat hälsoprofil så är du välkommen till Hälsofokus Dagspa.

Under årens lopp har vi gjort hälsoprofiler med goda referenser på företag  på både små lokala och rikstäckande företag.