2016-02-26 21.48.28

 

Den 4-11 mars åker vi till vackra Mallorca :)!

Boka på info@grandtours.se eller 08-24 15 25. och uppge Hälsofokus Må bra vecka 4-11 mars.

Skynda att boka!! Deadline är 1/12 2016!

Nyhet!

Livskvalitet i fokus på Mallorca!

Följ med på Hälsofokus Må bra vecka 4-11 mars 2017 till Mallorca exklusivt för dig som är kund hos Hälsofokus privat eller via ditt företag.

Jeanette Thörner, hälsociceron för resebyrån Grand Tours och Hälsofokus grundare följer med som din hälsoinspiratör. Mallorca är en underbar oas för rekreation, perfekt för en vitaliserande vecka när våren är som vackrast. Tillsammans med Hälsofokus Jeanette Thörner ägnar vi en vecka åt vårt eget välbefinnande. Resan inkluderar fysisk och mental träning, personliga tips och träningsupplägg, inspirerande föreläsningar och diskussionsstunder kring Livskvalitet i fokus och Möjligheternas tänk – där du får verktyg att komma fram till vad livskvalitet innebär för just dig. Även två utvalda utflykter ingår där du får se några väl valda guldkorn från Mallorcas sagolika landskap!

2016-04-20 12.00.292016-04-21 14.26.23

 

 

 

 

 

 

 

UNDERBARA MALLORCA. Vi bor med oslagbart läge i charmiga Santa Ponsa längst ut på klipporna, cirka 20 km väster om Palma de Mallorca. Öns västra kust anses vara en av de mest natursköna, med gröna berg och breda sandstränder. Här unnar du dig en vecka med avkoppling och fokus på dig själv.


HÄLSOINSPIRATÖR. Hälsofokus Jeanette Thörner har en bakgrund som simmare på landslagsnivå, vilket har gett henne en stabil grund att stå på vad gäller fysisk och mental träning. Hon har studerat hälsovetenskap både på universitet i USA samt på Bosöns idrottsfolkhögskola. På Bosön utbildade hon sig till friskvårdskonsulent och därtill är hon numera massageterapeut, SPA-terapeut samt gruppträningsinstruktör. Jeanette driver sedan 1998 med framgång och engagemang hälsoföretaget Hälsofokus som arbetar med att skräddarsy friskvårdsupplägg mot företag och privatpersoner.

 

MÅ BRA TRÄNING. Varje morgon startar vi med en Må-bra-träning, där vi går igenom rörelserna noga så att du ska ha möjlighet att hitta de rörelser som passar just dig. Passen genomförs som personligt anpassad gruppträning där du även får prova på olika träningstekniker för att hitta de som passar dig bäst. Under veckan finns det även tid för frågor och individuella träningstips från Jeanette. Passen avslutas med mental och muskulär avslappning. På eftermiddagarna varvar vi inspirationsföreläsningar i ämnena Livskvalitet i fokus samt ”Möjligheternas tänk” där du får verktyg till ett harmoniskt liv.

 

HÄLSA FÖR ALLA. Du behöver inga förkunskaper om de olika träningsformerna, Jeanette guidar dig med sin smittande entusiasm och anpassar nivån på de olika aktiviteterna efter deltagarnas erfarenhet.

 

MÖJLIGHETERNAS TÄNK. Är ett sätt att lära sig att förhålla sig till och ordna upp sitt livspussel så att det passar varje individ utifrån sin livssituation. Varje människa är unik och det finns ingen exakt mall att följa som garanterar att du förblir lycklig och frisk. Däremot finns det verktyg att använda sig av för att finna sin egen väg till lycka och välmående. Jeanette ger dig verktygen.

 

PUNTA DEL MAR**** Vi bor på fyrstjärniga hotellet Punta del Mar. Hotellet är byggt i sju våningar och ligger på klipporna vid havet i Santa Ponsa. Härifrån har vi en fantastisk utsikt över Medelhavet. I närheten av hotellet finns affärer och restauranger och till Santa Ponsas centrum är det endast en kilometer. Hotellet har poolområde utomhus (ej uppvärmt vatten). Här finns även en inomhuspool (uppvärmd) som kan nyttjas under de svalare månaderna. På hotellet finns restaurang, bar och café. Hotellets gäster har även tillgång till SPA-avdelning och gym. Dock kostar behandlingar / vissa aktiviteter extra.

RUMMEN. Ljusa och smakfullt möblerade rum med trägolv. Utrustade med satellit TV, telefon, minikylskåp, vattenkokare, säkerhetsfack mot avgift, trådlöst internet, luftkonditionering och badrum med dusch. Alla rum har balkong med havsutsikt.

 

UTFLYKTER SOM INGÅR. Vi har inkluderat två utflykter för att du även ska få uppleva Mallorcas sagolika landskap.  En av dagarna åker vi med buss mot västkusten, gör ett stopp i vackra byn Valldemossa och fortsätter förbi Deia på väg mot Sollerdalen, känd för sina väldoftande citrusodlingar. De omgivande Tramuntanabergen ger dalen sin speciella atmosfär och här gör vi en naturskön vandring. Under vägen blir vi serverade Pa Amb Oli och väl framme i bergsbyn Fornalutx avslutar vi med en njutningsfull stund för kropp och sinne i de betagande omgivningarna.

Nästa utflykt sker med buss österut över slättlandet till Finca Son Sureda Ric, en ekologisk vingård. Vi blir visade runt och en enklare måltid av lokala produkter med husets vin intas på terrassen. Även här får dina sinnen sitt med fokus på din egen livskvalitet. Bussen tar oss sedan vidare till Energicentrat Santanyi. Eftermiddagskaffe intas i pittoreska fiskebyn Cala Figuera.

 

GRAND TOURS VÄRDINNOR. Vår omtyckta svenska värdinna är sedan många år bosatta på Mallorca. De leder våra transfers och utflykter samt finns till hands för service samt tips och råd.

 

KLIMAT. Mallorca har ett milt och behagligt väder året om. Medeltemperaturen dagtid är runt 18 grader i luften under mars.

2016-02-23 18.12.58

 

 

 

 

 

 

 

RESFAKTA 8 DAGAR

AVRESA från Stockholm 4-11 mars 2017

Pris 11995:-

Allt detta ingår i priset:

  • Flyg från Stockholm till Palma t/r.
  • Del i dubbelrum på Punta del Mar 7 nätter.
  • 7 x Frukostbuffé.
  • 7 x Middagsbuffé.
  • Heldagsutflykt längs västkusten inkl. Pa Amb Oli.
  • Heldagsutflykt till Finca son Sureda Ric och Santanyi inkl. lättare lunch och vin.
  • Må bra pass med mental avslappning varje dag (ej ankomst- och avresedag).
  • Inspirationsföreläsningar och tips på individuella upplägg för en ökad Livskvalitet.
  • Hälsoinspiratör Jeanette Thörner.
  • Grand Tours värdinna.

 TILLVAL/PERSON

Dubbelrum för eget bruk           1.500:-

ERV:s avbeställnings- och reseförsäkring.

 TRÄNINGSUTRUSTNING. På den här resan behöver du ta med dig bekväma skor att träna i, träningskläder, vattenflaska, badkläder och en egen mjuk matta (gärna en yogamatta) för avslappningsstunderna.

 FRÅGOR. Ring eller maila 08-574 124 70 eller info@halsofokus.se

BOKA VIA. Grand Tours tel. 08-24 15 25 eller info@grandtours.se.

Uppge Hälsofokus Må bra vecka 4-11 mars