Hälsofokus startades 1998 av Jeanette Thörner med syftet att skräddarsy lönsamma friskvårdslösningar mot företag. Genom åren som gått har Hälsofokus utvecklats till att bli ett företag som står för kvalitet, engagemang samt livsglädje och det är något som vi försöker förmedla ut till våra kunder.

Vårt ledord är Livskvalitet i fokus!

För att kunna ge våra kunder högsta möjliga kvalitet i de tjänster som vi erbjuder så har Hälsofokus under årens lopp utvecklat Team Hälsofokus. Vi är numera ett stort antal duktiga hälsocoacher, massörer, kiropraktorer, mentala tränare, föreläsare och gruppträningsinstruktörer mm. som arbetar tillsammans. Specialister på de olika områdena arbetar med det de är bäst på och på så vis kan vi även fortsätta att hålla en hög kvalitet då vårt utbud ständigt utökas.

Under 2001 startade Hälsofokus även en egen praktik som privata kunder och småföretagare kan komma till.

Hälsofokus Jeanette Thörner som är grundare till företaget har en bakgrund som simmare på landslagsnivå, vilket har gett henne en stabil grund att stå på vad gäller fysisk och mental träning. Jeanette är utbildad i prestationsutveckling via kommunikation i ramen Metakommunikation och har arbetat som livscoach i snart 20 år. Hon har studerat hälsovetenskap både på universitet i USA samt på Bosöns idrottsfolkhögskola. På Bosön utbildade hon sig till friskvårdskonsulent och därtill är hon numera även kiropraktor, SPA-terapeut samt gruppträningsinstruktör.

Jeanette når du på telefon 08-574 124 70 eller 0739-835 195, samt e-post jeanette@halsofokus.se.