halsofokus_2007_lowres-29-Hälsofokus startades 1998 av Jeanette Thörner med syftet att arbeta med friskvård ut mot företag. Genom åren som gått har Hälsofokus utvecklats till att bli ett företag som står för kvalitet, engagemang samt livsglädje och det är något som vi försöker förmedla ut till våra kunder.

För att kunna ge våra kunder högsta möjliga kvalitet i de tjänster som vi erbjuder så har Hälsofokus under årens lopp utvecklat Team Hälsofokus. Vi är numera ett stort antal duktiga friskvårdskonsulter, föreläsare och instruktörer mm. som arbetar tillsammans. Specialister på de olika områdena arbetar med det de är bäst på och på så vis kan vi även fortsätta att hålla en hög kvalitet då vårt utbud ständigt utökas.

Under 2001 startade Hälsofokus även ett dagspa som privata kunder kan komma till.

Jeanette Thörner som är grundare till företaget har en bakgrund som elitsimmare på hög nivå och det har gett henne en stabil grund att stå på vad det gäller fysisk samt mentalträning. Jeanette har studerat både på Universitet i USA samt på Bosöns Idrottsfolkhögskola. På Bosön utbildade hon sig till friskvårdskonsult samt friskvårdsmassör och detta har följts upp med andra utbildningar och certifieringar såsom energimassör, SAFE-licencierad aerobic samt bodybalance instruktör och diplomerad SPA-terapeut.

Jeanette når du på telefon 08-574 124 70 eller 0739-835 195, samt e-post jeanette@halsofokus.se.