Är ni ett företag som insett att en frisk personal också ger ett friskt och lönsamt resultat så lämna över friskvårdsarbetet till oss så ser vi till att ni orkar fokusera bättre både psykiskt och fysiskt.

Vi skräddarsyr efter era behov. Hör av er så berättar vi mer!

Så här säger några av våra kunder om oss:

Vi har arbetat tillsammans med Hälsofokus i snart tio år där vi började med ett pass i veckan med sju deltagare tills att vi nu har sju pass i veckan med uppåt trettio personer på passen. Vi är mycket nöjda med Hälsofokus så varför ändra på ett vinnande koncept?
Nina Broberg, AFA Försäkring 

Sergel har valt att arbeta med Hälsofokus för deras smittande entusiasm och glöd för hälsofrågor. Jeanette Djerf har engagerat sig stenhårt och på mycket kort tid levererat ca 200 hälsoprofiler på 5 olika orter. Vi har arbetat tillsammans med kick off-föreläsningar och presentationer av nulägesanalys. Våra medarbetare uppskattar verkligen detta som är en stor satsning från Sergels sida. Poängen med upplägget är den uppföljning som kommer med den andra hälsoprofilen efter ett år. Då hoppas vi på individuella framgångar och belöningar har utlovats.
Marie Andersson, HR-konsult, Sergel Kredittjänster 

Vi har fått kontorsmassage av massörer från Hälsofokus under många år och är väldigt nöjda med deras insats.
Ewa Wallander, Mercuri Urval AB