Behandlingar på Hälsofokus Dagspa:

LIVSKVALITET I FOKUS!

Fokus på att må bra i kropp och själ (1 tim)

En vägledning till en bättre balans för kropp och själ via den behandlingsmetod som passar dig bäst. Mjuk kiropraktik/strukturell osteopati, Massage, Skräddarsydda träningsupplägg samt Personlig utveckling för att få ihop Livets pussel på ett bättre sätt.

KURER 
Hälsokällan (2 tim.) 
Behandlingen inleds med en härlig bodyscrub som skonsamt tar bort döda hudceller och gör huden ordentligt ren och mjuk. Efter denna följer en underbar alginpackning för hela kroppen som är närande och djuprengörande samt ger huden en fin lyster. Ansiktet får också sitt genom en skonsam rengöring samt en mask av samma spirulinaalg som kroppen. Ansiktet får en avstressande ansiktsmassage och behandlingen avslutas med en underbar aromamassage för hela kroppen där eteriska oljor får verka.

Livsnjutaren (2 tim.) 
Det här är en kur för dig som verkligen vill stanna upp en stund och njuta av livet. Behandlingen startar med en peeling för hela kroppen som gör din hud mjuk och len. Efter detta följer en underbar aromainpackning där du får njuta av de eteriska oljornas egenskaper. Även ansiktet får sitt genom en rengöring och mask som passar din hudtyp. Behandlingen avslutas med en ansiktsmassage samt en aromamassage för hela kroppen under en timmes tid, där vi fortsätter att använda oss av de verksamma eteriska oljorna.

Avstressaren (1 tim 20 min. / 2 tim. 20 min.)
Känner du dig stressad och trött i kropp och själ så är detta kuren för dig. Vi börjar med en närande Moor Mud lerinpackning som är full med mineraler och vitaminer för att stärka dig och få tillbaka din energi och balans. Efter inpackningen appliceras en mineralrik creme på huden för att fylla på med ytterligare fukt och näring. Kuren avslutas med en guidad mentalavslappning där du får en chans att även låta ditt mind få vila och skapa ny kraft. Kuren kan även kompletteras ytterligare med en aromamassage med eteriska oljor.

INPACKNINGAR OCH KROPPSBEHANDLINGAR 
Moor Mud lerinpackning och application (1 tim. 15 min.) 
En varm helkroppsinpackning med naturlig lera rik på mineraler. Behandlingen är speciellt bra vid stela leder, trötta muskler och dålig blodcirkulation. Även ansiktsrengöring, lermask av samma unika lera samt en avstressande ansiktsmassage ges. Vi avslutar med att applicera en mineralrik creme som blandas med aromaolja från lavendel på kroppen.

Spirulina alginpackning (1 tim. 15 min.)
Även denna behandling är en varm helkroppsinpackning med näringsrika spirulinaalger. Algerna är utrensande, cirkulationsfrämjande och de rengör samt stärker din hud. Behandlingen föregås med en kroppspeeling som skonsamt avlägsnar döda hudceller och banar väg för ett optimalt resultat. Även ansiktsrengöring, algmask och en avstressande ansiktsmassage ges. Vi avslutar med en mjukgörande bodyspray för hela kroppen.

Aromainpackning (1 tim. 15 min.)
Detta är en underbart mjukgörande helkroppsinpackning där en av fyra aromaoljor blandas med en mineralrik creme. De olika oljorna har speciella egenskaper t.ex. stärkande, utrensande eller lugnande och vi väljer den olja som passar dig bäst. Behandlingen föregås med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och förhöjer effekten av inpackningen. Du får även ansiktsrengöring, ansiktsmask och avstressande ansiktsmassage.

Kräuter Body Scrub (30 min)
En härlig bodypeeling för att få bort döda och ytliga hudceller. Peelingen gör att din hud känns mjuk och len och du får en väldoftande renhet som känns. För att få extra effekt används även en scrubhandske där vi använder oss av en shower and bath gel i samma serie. Behandlingen avslutas med en väldoftande bodyspray som återfuktar huden.

ANSIKTSKURER 
Ansiktskur (30 min)
Ansiktsrengöring, ansiktsmask och avstressande ansiktsmassage. Produkterna och masken anpassas efter hudtyp.

MASSAGE 
Aromamassage (1 tim / 1 tim 20 min)
En underbar avslappnande och avstressande massage för hela kroppen. Du väljer en av fyra olika aromaoljor som alla har sina speciella egenskaper. Massagen ger en skön avslappning samt fukt till din hud. Du kan även utöka behandlingen med en ansiktsrengöring, mask samt ansiktsmassage i en produktlinje som passar din hudtyp.

Klassisk/Idrottsmassage (1 tim)
En lite tuffare helkroppsmassage där stela och trötta muskler får sitt. Massagen hjälper även till att få bort slaggprodukter ur musklerna som stoppar blodgenomströmningen. 

Kroppspeeling och aromamassage (1 tim 20 min) 
En Kräuter Body Scrub (se kroppsbehandlingar) med påföljande aromamassage för hela kroppen under ca: en timmes tid.