Följ med mig till Lanzarote i höst 7-14 november!

Företaget med Livskvalitet i fokus

Följ med mig till Lanzarote i höst 7-14 november!

juni 1, 2022 Hälsa 0

Vårens resa till Mallorca blev succé!

Nu åker vi med Livskvalitet i fokus till Lanzarote!

Anmäl dig till min Bli Ditt Bästa Jag vecka
7-14 november 2022!

Jag som kommer vara din coach på plats på Lanzarote heter Jeanette Thörner och har utbildat människor i hur samspelet mellan vår kropp och knopp samverkar i över 20 år, detta för att just du ska kunna få ut maximalt av ditt liv och kunna leva fullt ut.

Lanzarote och hotellet Sentido Aequora Lanzarote Suites är en underbar oas där Livskvalitet står i fokus, perfekt som uppladdningsvecka inför vintern för att fylla på med sol och energi som räcker ända fram till våren.

Tillsammans ägnar vi en vecka åt vårt eget välbefinnande. Resan inkluderar kursen Bli Ditt Bästa Jag där jag lär dig sambanden mellan våra mentala och kroppsliga mönster, hur du kan använda den värdefulla mentala verktygslådan och hur just du kan Ta kommandot över ditt system. Du får tips och får prova på både mental samt fysisk träning anpassat för dig för att lära dig skapa full tillgång till dina resurser.

 

UNDERBARA KANARIEÖ. Beläget i Puerto del Carmen och bara 200 m från den milslånga strandpromenaden med havshorisonten nästa bor vi i det nybyggda hotell komplexet Sentido Aequora Lanzarote Suites. Hotellet ligger på den sydöstra delen av ön bara ca fem km från flygplatsen och två mil från Lanzarotes vackra nationalpark. Här unnar du dig en vecka med avkoppling och fokus på dig själv.

 

DIN COACH JEANETTE THÖRNER. Jag har en bakgrund som simmare på landslagsnivå, vilket har gett mig en stabil grund att stå på vad gäller fysisk och mental träning. Jag har även studerat både på universitet i USA samt på Bosöns idrottsfolkhögskola. På Bosön utbildade jag mig till idrottskonsulent och därtill har jag vidareutbildat mig till gruppträningsinstruktör, kiropraktor med fokus på strukturell osteopati samt Mental Coach i den värdefulla ramen Metakommunikation. Jag driver sedan 1998 företaget Hälsofokus där jag och mitt Team arbetar med att utbilda människor i de värdefulla teknikerna att uppnå sina bästa jag och få maximal utdelning av livet.

 

UPPLÄGG. Varje dag har vi tre olika typer av block som du kan välja att delta i. Ett teoretiskt som är basen för Bli Ditt Bästa Jag kursen mellan kl 10-12 samt två mer praktiska block, ett på morgonen och ett på eftermiddagen. De praktiska blocken är uppdelade i en Livsnjutarstund på morgonen på stranden där vi väcker kroppen med Mindbalance övningar som även är kopplade till våra sinnen på det mentala planet. På eftermiddagen arbetar vi med  övningar från min fysiska och mentala resursbank som jag har utarbetat under mina 20 år av coachning. Vi kommer att vara på hotellet men ibland kan även träningen ske på någon annan vacker plats i närområdet. Fokus kommer att vara på att du ska hitta ditt bästa tillstånd av välmående och du väljer helt själv om du vill vara med på samtliga aktiviteter eller om du någon dag ägnar tiden på egen hand för att reflektera och ankra ingredienser för ditt tillstånd.

Livskvalitet i fokus!

 

TRÄNINGSUTRUSTNING. Ta med en egen yogamatta för våra kinestetiska övningar samt för annan fysisk träning för den som vill. Träningsskor samt kläder efter smak. Bra att ta med skor som fungerar att gå lite i (jag tar med mina löparskor).

Aequora Lanzarote Suites****

Vi bor på fyrstjärniga hotellet Aequora Lanzarote Suites som ligger 200 m från stranden. Hotellet är en stor resort med hela 398 rum uppdelat på fyra olika områden med flera restauranger, barer och fem olika typer av pooler. Det är uppdelat både för familjer och ”adults only” vilket är den delen vi kommer vara i mest. Vi kommer ha vår kurs Bli Ditt Bästa Jag under bar himmel samt upptäcka andra ställen för att träna våra sinnen i de andra praktiska blocken.

RUMMEN. Ljusa och smakfullt möblerade rum med trägolv. Utrustade med satellit TV, minikylskåp, vattenkokare, säkerhetsfack mot avgift, trådlöst internet, luftkonditionering och badrum med dusch. Alla rum har balkong/terras med pool eller trädgårdsutsikt .

 

KLIMAT. Lanzarote har ett behagligt väder året om. Medeltemperaturen dagtid är runt 24 grader i luften och havstemperatur på 20 grader under november.

  

     

 

RESEFAKTA

Obs! Flyg ingår ej. Du bokar ditt flyg samt transfer till hotellet själv.

Behöver du hjälp att boka så hör av dig så hjälper jag dig samt ger tips på vilket flyg jag kommer åka med jeanette@halsofokus.se

 

Detta ingår på plats på Lanzarote den 7-14 november samt pris.

 • 7 nätter på underbara Aequora Lanzarote Suites på Lanzarote
 • Del i dubbelrum på Aequora Lanzarote Suites 7 nätter.
 • 7 x Frukostbuffé.
 • 7 x Middagsbuffé.
 • Kursen Bli Ditt Bästa Jag tillsammans med Jeanette Thörner.
 • Livsnjutarstund med balanserande övningar för kropp och mind varje morgon med fantastisk utsikt över havet.
 • Fysisk och mental resursbank 1 h varje eftermiddag.
 • Pris 8 900 kr/person

 

 

Extra samt villkor.

 • Jag kommer även försöka få till en utflykt till självkostnadspris på plats på Lanzarote där vi kommer att utforska våra sinnen ytterligare för den som vill.

 

 • Anmälan sker till mig på jeanette@halsofokus.se så snart som möjligt så inte rummen på Aequora Lanzarote Suites blir uppbokade, först till kvarn :)! Betalning sker mot faktura.

 

 • Skulle du av någon anledning bli sjuk så att du inte kan vara med så krävs läkarintyg till hotellet för att få tillbaka pengarna.

 

 

Hjärtligt välkommen till din Bästa investering någonsin!

🌴☀️Solhälsningar☀️🌴

Jeanette Thörner