Hälsofokus praktik

Företaget med Livskvalitet i fokus

Vad i utbudet ska jag välja?

Vårt mål är att du ska kunna må bra på riktigt utan energitapp och smärta. Vi människor har ett komplext system, knopp och kropp samspelar och därför behöver du rätt sorts ”verktyg”/behandling för att du ska kunna få resultat på riktigt.

Välj någon av följande och tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig att välja rätt anpassat till din situation. Vi har resultat i fokus.

Lavastensmassage med kroppscanning

Tanya Chubukova

1 timme

Vill du ha en härlig behandling med den varma välgörande lavastenen i kombination med en skön massage?

Då rekommenderar vi denna behandling.

Ellisavet gör även en kroppscanning för att kunna lotsa dig vidare om det skulle behövas mer balansering.

Via kroppsscanning, lavastensbehandling samt massage kan vi enkelt se om behandlingen räcker för ett tillfredställande resultat eller om du behöver gå vidare med annan hjälp i vårt utbud.

Vårt fokus ligger alltid på att du ska få bästa möjliga behandling för att du ska kunna Skapa full tillgång till dina resurser och Bli Ditt Bästa Jag!

Pris: 750 kr

BOKA TID

Strukturell osteopati holistisk behandling

jeanette thörner

1 timme

 Går du och har värk som tar en massa energi?

Här ligger fokus på att hitta balans och så du ska bli fri från smärta och energitapp. En ond rygg, problem med knän, huvudvärk, stress, nacke, axlar eller armar mm?

Via Mjuk kiropraktik/Strukturell Osteopati, Lavastensbehandling, Terapeutisk Massage och koppning samt guidning till hur sambanden mellan vårt mind och vår kropp fungerar ger Jeanette dig en behandling som gör förändring på riktigt.

Denna behandling är inte bara för stunden, fokus ligger på att du ska få ett varaktigt resultat, en utbildning för livet för att du ska kunna Ta kommandot över ditt system.

Pris: 950 kr

BOKA TID

Coachning och utbildning i de värdefulla teknikerna.

Jeanette thörner

Tidsåtgång 1-2 h/gång se våra program

Precis som vi alla vet att en muskel behöver aktiveras för att inte förtvina så gäller det att även utveckla och aktivera våra mentala färdigheter via träning och förståelse för varför vi reagerar som vi gör.

Du är dina tankar och de påverkar dig i olika riktningar beroende på hur du väljer att tänka. Vi sitter på invanda mönster som gör att vi reagerar som vi gör och som ibland är destruktiva för oss.

Allt vårt beteende går att sortera upp i olika pusselbitar. Om någon av våra pusselbitar är i obalans får vi inte full tillgång till vårt system och i sin tur får du smärta och problem i kroppen med energitapp som följd.

Via Mental träning samt läran om Metakommunikation får du verktyg för hur du själv kan ta kommandot och slippa lägga energi på fel saker i ditt liv.

# Vad vill du uppnå?
# Vad vill du bli av med?
# Står du i ett vägval i livet?

Här får du hjälp att inte bara prata om problemen utan verkligen få konkreta verktyg vad du kan göra åt det för att ta kommandot över dig själv, bli av med ”skav” både kroppsligt och själsligt och må bra på riktigt!

Ditt livs bästa investering!

TIDSBOKNING OM DU REDAN VALT ETT AV PROGRAMMENVILKET PROGRAM SKA JAG VÄLJA? TA ETT GRATIS SAMTAL MED MIG SÅ HJÄLPER JAG DIG