Bli Ditt Bästa Jag

Företaget med Livskvalitet i fokus

Bli ditt bästa jag 2.0

Har du ibland ont i ryggen, känner du dig stressad och kanske är kommunikationen med dig själv och andra inte alltid av den positiva arten som ger energi?

Då är programmet Bli Ditt Bästa Jag något för dig!

Precis som att grunden på ett hus behöver vara i balans så behöver även vår kropp och knopp att vara det för att vi inte ska bli dränerade på våra resurser som vi så väl behöver.

Jag brukar förklara det så att kroppens grund är vårt bäcken där kotpelaren sitter som pusselbitar utifrån det och påverkas beroende på hur bäckenet är i balans eller ej…det är dock inte hela lösningen på ryggproblem eller energitapp som ibland uppkommer.

Vi utgår nämligen från våra mentala ”pusselbitar” som går från vår hjärna och påverkar oss i vårt sätt att kommunicera med oss själva och vår omvärld.
Hjärnan och våra tankar styr hur kroppen svarar.
Allt hänger ihop i en helhet!

Har du någon gång funderat på varför du känner dig begränsad och inte får ut din fulla potential i vissa situationer eller tillsammans med vissa människor.

Kanske du alltid hamnar i samma situationer som dränerar dig på energi, där du inte vill vara i allt ifrån jobb, relationer, barnuppfostran etc.
Det är ingen slump!

Allt går att filtrera och dela upp i dessa mentala ”pusselbitar” som påverkar allt vi gör.

Det här programmet ger dig en inblick i hur vår kropp och knopp hänger ihop och hur våra olika kroppsliga och mentala mönster påverkar oss i olika riktningar samt framförallt vad du kan göra åt det!

Jag som håller i utbildningen heter Jeanette Thörner och har varit i Sverige eliten i simning, representerat landslaget och drivit bolag i över 20 år så jag vet vad som krävs för att nå resultat!
De utmaningar livet bjuder på och de arbete som behövs av oss för att lyckas skiljer sig inte så mycket från att ligga på topp inom idrotten, verktygslådan är den samma.

Jag började arbeta med mental träning redan under min simtid och nu 25 år senare efter att ha coachat hundratals människor i de värdefulla teknikerna, min gedigna träningsbakgrund och en proffesion även som kiropraktor så vet jag vad som behövs för att du ska lära dig ta kommandot i ditt liv och göra förändring på riktigt!

Utbildningen görs digitalt via zoom!

Pris: 9 700 kr 

Ta ett samtal med mig så ser vi tillsammans om det här är rätt program för dig