Boka tid online

Företaget med Livskvalitet i fokus

Boka tid online

Boka tid hos oss med vårt smidiga webbokningssystem!
Vad kan vi hjälpa dig med?
Har ni redan friskvårdstjänster från oss på plats hos er Boka på Online företag!
Vill du som privatperson ha Online hjälp med någon av våra duktiga Hälsocoacher Boka Hälsofokus Online!
Vill du komma till oss i vår praktik på Värmdö Boka Tid på Hälsofokus Praktik!

BOKA TID PÅ Hälsofokus Praktik
Boka Online företag

Är du en av våra företagskunder och har friskvårdstjänster på plats på ditt företag

BOKA TID
Boka Hälsofokus online

Vill du ha hjälp med skräddarsydda upplägg för att få hjälp med din träning, kost eller ditt livspussel med en av våra duktiga Hälsocoacher i Hälsofokus

BOKA TID

Välj företag

Har du frågor maila till info@halsofokus.se eller ring 08-57412470

Avbokningsregler Massage Avbokning/ombokning senast 1 dygn innan starttid. Bokningssystem kommer ifrån TimeCenter

Värmdöhälsan

BOKA TID

AMF

BOKA TID

Riksbankens Jubileumsfond

BOKA TID

SPP Liv Fondförsäkring

BOKA TID

Kungliga Hovstaterna

BOKA TID

ALM Equity

BOKA TID

Nya Hälsofokus företag

LÄS MER

Hälsofokus online

Ibland så räcker inte alltid tiden till, därför har vi i Hälsofokus lanserat en ny tjänst från våren 2017 som vi kallar Hälsofokus online. Kanske man känner att det inte alltid finns tid att träffa en Hälsocoach fysiskt men viljan finns ändå att göra något åt sin situation. Då kan vi erbjuda tjänsten Hälsofokus online där en Hälsocoach från Team Hälsofokus finns som stöttning och hjälp kring din träning, kost eller livssituation.

Så här går det till: Bokning och frågor sker via mail till info@halsofokus.se tillsvidare. Steg 1: Boka in dig på 25 minuter där du och din Hälsocoach (över telefon) pratar igenom vad för typ av stöttning du ev. skulle behöva. Kanske du redan där känner att det ni pratat om räcker som hjälp i ditt fortsatta arbete och väljer att stanna vid 25 minuters coachning eller så väljer du att fortsätta med ett av våra online upplägg.

Steg 2: Om du väljer att gå vidare med ett online upplägg så är nästa steg 2×25 minuter där Din Hälsocoach använder sig av 25 minuter till att sätta ihop ett upplägg som fungerar för dig och presenterar sedan det via telefon och mail vid nästkommande 25 minuters coaching tillfälle. Vi rekommenderar sedan att du gör en uppföljning med din Hälsocoach vid minst 4 tillfällen till för att få en kontinuitet i ditt arbete samt stöttning och hjälp att skräddarsy dina upplägg ytterligare. Online uppläggen är ett riktmärke för hur många sessioner som vi rekommenderar i din förändringsprocess men det är alltid du som väljer hur många tillfällen du tycker behövs. Väljer du endast 25 minuter av tips och råd så går det också bra!

Pris och villkor: I priset ingår all kommunikation via telefon och mail samt skriftliga upplägg som är skräddarsydda för just dig. Vi skickar en faktura direkt till dig via mail vid månadsslut med 15 dagars faktureringstid. Pris Steg 1: Hälsofokus online 25 min Tips och råd över telefon 375 kronor inklusive moms. Pris Steg 2: Hälsofokus online upplägg med skräddarsytt upplägg 2×25 minuter ink. Individuellt startupplägg 750 kronor inklusive moms . Pris /25 min uppföljning Hälsofokus online 375 kr inklusive moms Har du frågor välkommen att kontakta oss på info@halsofokus.se eller telefon 08-574 124 70.

Boka

Välkommen till Hälsofokus online bokning för våra företagstjänster.

Boka in dig hos Hälsofokus duktiga massörer som kommer ut till dig på ert företag eller använd bokningen till våra andra tjänster på plats såsom Personlig träning i grupp, Gymintro, Löpskola, Crawlkurser, Mental träning och Möjligheternas tänk etc.

Har ni inga bokningsbara friskvårdstjänster i dagsläget, kontakta oss på Hälsofokus så skräddarsyr vi en lösning som passar just er. Är ni redan ett av våra kundföretag som gillar vår slogan ”Smarta företag satsar friskt” gå in på den länk som passar ditt företag samt logga in dig med din email adress som du har på arbetet, sen är det bara att boka in sig på önskad friskvårdstjänst.