AMF

Företaget med Livskvalitet i fokus

Digitala upplägg med Hälsofokus online för er!

Känner du att du vill ha hjälp med att balansera upp din livssituation så att du får mer energi i vardagen samt full tillgång till dina resurser?
Bli Ditt Bästa Jag?

Finns det något som ”skaver” som du vill bli av med?
Hamnar du ofta in i samma mönster, stress, svårt att säga nej eller tycker du vissa personlighetstyper slukar din energi?

Finns det något du vill uppnå?
Vill du få tips och hjälp för att komma igång med träningen samt även få knepen att orka fortsätta i längden, vill du uppnå det där som du drömmer om, bli lycklig i dig !

Å ena sidan å andra sidan?
Vill du få verktyg till att göra aktiva val när du hamnat i ett vägskäl i livet?

Så här går det till
Steg 1:
Boka in dig på 25 minuter där du och din Hälsocoach (över telefon eller FaceTime) pratar igenom vad för typ av stöttning du ev. skulle behöva.
Kanske du redan där känner att det ni pratat om räcker som hjälp i ditt fortsatta arbete och väljer att stanna vid 25 minuters coachning eller så fortsätter du med ett av våra online upplägg.

Steg 2: Om du väljer att gå vidare med ett online upplägg så är nästa steg 2×25 minuter där Din Hälsocoach använder sig av 25 minuter till att sätta ihop ett upplägg som fungerar för dig och presenterar sedan det via den digitala kanal som du väljer(FaceTime tex) samt via mail vid nästkommande 25 minuters coaching tillfälle.

Vi rekommenderar sedan att du gör en uppföljning med din Hälsocoach vid minst 4 tillfällen till för att få en kontinuitet i ditt arbete samt stöttning och hjälp att skräddarsy dina upplägg ytterligare. Online uppläggen är ett riktmärke för hur många sessioner som vi rekommenderar i din förändringsprocess men det är alltid du som väljer hur många tillfällen du tycker behövs.

Din hälsocoach på AMF heter Jeanette Thörner och hon ringer upp dig på avtalad tid. Scrolla ner så kan du läsa mer om vem Jeanette är och vilka utbildningar hon har.

Boka Hälsofokus online

Pris och villkor:
I priset ingår all kommunikation via telefon och mail samt skriftliga upplägg som är skräddarsydda för just dig.
Vi skickar en faktura direkt till dig via mail vid månadsslut med 15 dagars faktureringstid.

Pris Steg 1:
Hälsofokus online 25 min Tips och råd över telefon 375 kronor inklusive moms.

Pris Steg 2:
Hälsofokus online upplägg med skräddarsytt upplägg 2×25 minuter ink. Individuellt startupplägg 750 kronor inklusive moms .

Pris uppföljning 25 min:
Hälsofokus online uppföljning 375 kr inklusive moms
Har du frågor välkommen att kontakta oss på info@halsofokus.se eller telefon 08-574 124 70.

 Hösten 2021
Träning online samt Bli Ditt Bästa Jag kurs!

Träning online samt kurser är under uppbyggnad med start augusti 2021

Träning online samt Bli Ditt Bästa Jag kurs!
Investera i fysiska samt mentala träningspass och kurser!
Effektiva upplägg och övningar anpassade för hemmamiljö eller varför inte en intro kurs kring de värdefulla mentala verktygen för att du ska kunna skapa full tillgång till dina resurser och Bli Ditt Bästa Jag!
Tjänsterna vi erbjuder baserar sig på att effektivisera användningen av friskvårdsbidraget, skapa mer individuellt anpassade lösningar samt ge dig ett smidigt sätt att skapa full tillgång till dina resurser!
Varje medarbetare köper själv sin länk för resp. pass samt vill du vara med på Bli Ditt Bästa Jag kursen skicka ett mail till jeanette@halsofokus.se för mer info.
Bli Ditt Bästa Jag kursen är uppdelad på 4 tillfällen med start 14 sep 18.30-21.30 på plats i Hälsofokus praktik på Värmdö.
Använd ditt friskvårdsbidrag!

  Kika in på våra smarta må bra tips för kropp och knopp!…eller på vårens Hälsofokus resa till Mallorca med Livskvalitet i fokus

Bli Ditt Bästa Jag kursen

Har du ibland ont i ryggen, känner du dig stressad och kanske är kommunikationen med dig själv och andra inte alltid av den positiva arten som ger energi?
Då är Bli Ditt Bästa Jag kursen något för dig!
Precis som att grunden på ett hus behöver vara i balans så behöver även vår kropp och knopp att vara det för att vi inte ska bli dränerade på våra resurser som vi så väl behöver.

Jag brukar förklara det så att kroppens grund är vårt bäcken där kotpelaren sitter som pusselbitar utifrån det och påverkas beroende på hur bäckenet är i balans eller ej…det är dock inte hela lösningen på ryggproblem eller energitapp som ibland uppkommer. Vi har även mentala pusselbitar som går från vår hjärna och påverkar oss både mentalt i vårt sätt att kommunicera med oss själva och vår omvärld samt även i vår kropp i nästa led.
Allt hänger ihop i en helhet!

Har du någon gång funderat på varför du känner dig begränsad och inte får ut din fulla potential i vissa situationer eller tillsammans med vissa människor. Kanske du alltid hamnar i samma situationer som dränerar dig på energi, där du inte vill vara i allt ifrån jobb, relationer, barnuppfostran etc.
Det är ingen slump!
Allt går att filtrera och dela upp i dessa mentala grundsorteringar och mönster som påverkar allt vi gör.

Den här kursen ger dig en inblick i hur vår kropp och knopp hänger ihop och hur våra olika kroppsliga och mentala mönster påverkar oss i olika riktningar samt framförallt vad du kan göra åt det!

Jag som håller i kursen heter Jeanette Thörner och driver sedan 20 år tillbaka företaget Hälsofokus med Livskvalitet i fokus!
Jag har bl. a en Master i Mjuk kiropraktik och Strukturell Osteopati samt är utbildad i Prestationsutveckling via kommunikation-med ett enklare namn, Diplomerad Mentalcoach med fokus på resultat!

Intresseanmälan och mer info om nästa kursstart skicka ett mail till jeanette@halsofokus.se