Företagskund

Företaget med Livskvalitet i fokus

Skapa ett starkt Team!

coach abonnemang med jeanette thörner

Vi utgår ifrån era behov och ger er verktygen att skapa full tillgång till era resurser!

kontakta oss

Digitala utbildningsprogram

Corona pandemin har skyndat på utvecklingen digitalt!

Vi har en rad digitala tjänster med resultat i fokus som är anpassade för dagens arbetssätt.  
Läs mer och boka

Fysisk och mental resursbank

Ett program i form av moduler som du kan välja mellan utifrån ditt behov att göra var du än befinner dig.

Smarta effektiva upplägg från din kiropraktor och mentala coach.
Läs mer och boka

Behandlingar på plats hos er

Antingen om ni väljer att vi kommer ut till er eller att ni kommer till oss i Hälsofokus praktik så kan vi erbjuda efffektiva behandlingar för att du ska hålla i längden.

Massage, kiropraktik, fysisk och mental träning samt coachning.
Läs mer om våra tjänster

Bli Ditt Bästa Jag resor till varmare breddgrader

Varje år erbjuder vi våra kunder resor med Hälsofokus röda tråd och Livskvalitet i fokus!

Vi har en vårresa till Mallorca och vackra Santa Ponsa i mars samt en höstresa till Lanzarote.
Håll dig uppdaterad genom att anmäla dig till vårt nyhetsmail eller gå in och läs mer nedan.


  Läs mer och anmäl dig

Vårt program Bli Ditt Bästa jag 2.0

 

Har du ibland ont i ryggen, känner du dig stressad och kanske är kommunikationen med dig själv och andra inte alltid av den positiva arten som ger energi?
Då är Bli Ditt Bästa Jag programmet något för dig!

Precis som att grunden på ett hus behöver vara i balans så behöver även vår kropp och knopp att vara det för att vi inte ska bli dränerade på våra resurser som vi så väl behöver.
Jag brukar förklara det så att kroppens grund är vårt bäcken där kotpelaren sitter som pusselbitar utifrån det och påverkas beroende på hur bäckenet är i balans eller ej…det är dock inte hela lösningen på ryggproblem eller energitapp som ibland uppkommer.
Vi har även mentala pusselbitar som går från vår hjärna och påverkar oss både mentalt i vårt sätt att kommunicera med oss själva och vår omvärld samt även i vår kropp i nästa led.
Allt hänger ihop i en helhet!

Har du någon gång funderat på varför du känner dig begränsad och inte får ut din fulla potential i vissa situationer eller tillsammans med vissa människor.
Kanske du alltid hamnar i samma situationer som dränerar dig på energi, där du inte vill vara i allt ifrån jobb, relationer, barnuppfostran etc.
Det är ingen slump!

Allt går att filtrera och dela upp i dessa mentala grundsorteringar och mönster som påverkar allt vi gör. Det här programmet ger dig en inblick i hur vår kropp och knopp hänger ihop och hur våra olika kroppsliga och mentala mönster påverkar oss i olika riktningar samt framförallt vad du kan göra åt det!

Jag som håller i utbildningen heter Jeanette Thörner och har varit i Sverige eliten i simning, representerat landslaget och drivit bolag i över 20 år så vet jag vad som krävs för att nå resultat!
De utmaningar livet bjuder på och de arbete som behövs av oss för att lyckas skiljer sig inte så mycket från att ligga på topp inom idrotten, verktygslådan är den samma. Jag började arbeta med mental träning redan under min simtid och nu 25 år senare efter att ha coachat hundratals människor i de värdefulla teknikerna, min gedigna träningsbakgrund och en proffesion även som kiropraktor vet jag vad som behövs för att du ska lära dig ta kommandot i ditt liv och göra förändring på riktigt!

Digitalt arbetar via Zoom och en privat grupp FB sida för varje programstart.
Detta program ingår också i våra resor med Livskvalitet i fokus som vi gör två gg/år. Både för företag och privatpersoner!

mer info och pris