Värmdöhälsan

Företaget med Livskvalitet i fokus

MASSAGE OCH PERSONLIG TRÄNING PÅ PLATS PÅ VÄRMDÖHÄLSAN!

Välkommen på massage eller boka en timme med Personlig träning!


Under sommarmånaderna skickar du ett sms till Jeanette Thörner på 0739835195 för mer info om tider!

Välkomna!

BOKA MASSAGE, KIROPRAKTIK OCH PT

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag om du har epassi eller actiway annars skickar vi en faktura vid månadsslut via din mail.

Pris massage: 55 min/700 kr 25 min/375 kr

Pris PT: 850 kr/55 min individuellt

1250 kr/ 55 min Duo

Pris kiropraktik: 55min/750 kr
Hälsofokus praktik

Vill du veta mer om oss samt vårt samarbete med Värmdöhälsan så tveka inte att höra av dig till info@halsofokus.se så svarar vi på dina frågor

PROVA PÅ VÅRENS NYA UPPLÄGG MED 8-VECKORS KURSER

Små grupper och utomhus i största möjliga mån under coronatiden. Du bokar in dig själv för resp. kurs som erbjuds.

Bokar du in dig och en vän så får du ett presentkort till Hälsofokus praktik https://halsofokuspraktik.se Varje aktivitet utförs som en 8 veckors kurs och är på 1 h/tillfälle (Bli Ditt Bästa Jag kursen är på 4 tillfällen 3 h/tillfälle).

Pris 1500 kr/person

Samling i Värmdöhälsan reception

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag om du har epassi eller actiway annars skickar vi en faktura vid månadsslut via din mail.

BOKA KURSER

MÅ BRA RESOR TILL SOLEN!

Vårens resa med Livskvalitet i fokus till underbara Santa Ponsa och Mallorca blev tyvärr inställd pga av corona men vi gör ett nytt försök med förhoppning om avresa den 17 oktober 2020.

Följ med och Bli Ditt Bästa Jag på Mallorca

Ett kort från hotellets reception.

Alla rum har samma fina utsikt! MER INFO HÄR

HÄLSOFOKUSPRAKTIK

Du är också hjärtligt välkommen till Hälsofokus mysiga lilla praktik i Haghulta (5 min från Värmdöhälsan) där Jeanette Thörner arbetar med Strukturell Osteopati/Mjuk kiropraktik samt med Personlig utveckling och mental träning.

Sambandet kring våra kroppsliga och mentala mönster är avgörande för att skapa ett välmående som håller i längden. Jeanette balanserar upp och lär dig ta kommandot över ditt system själv samt skapar full tillgång till dina resurser.  

Fram till 31 maj så erbjuder även Jeanette ett gratis Hälsocanning samtal för att få tips och ideér för hur du kan göra för att Bli Ditt Bästa Jag.

BOKA HÄLSOFOKUS PRAKTIK

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag om du har epassi eller actiway annars skickar vi en faktura vid månadsslut via din mail.

Skräddarsydd träning i grupp!

En kurs där Yvonne skräddarsyr ett träningsupplägg utifrån gruppen med skonsamma men effektiva rörelser som du inte bara kan träna på plats utan också ta med dig i din vardag.

Tanken är att du enkelt ska kunna träna effektivt i stort sätt var du än är.

Kursen utförs mestadels utomhus om vädret tillåter men ni kommer även att gå ut i gymmet samt gå igenom maskinerna så du får tips, råd samt rätt teknik för träning på plats om så önskas.

Max 10 deltagare fredagar kl 12-13 Start! 8 maj

Vecka 19, 20, 21, 22, 23 ,24, 26 och 27 Instruktör Yvonne Lindqvist! Pris/person 1500 kr Vi kommer senarelägga kursen en smula för att hinna få ut informationen bättre så fler bokar, men boka för intresseanmälan så hör vi av oss med mer exakt info om datum när vi vet hur många som anmält sig. BOKA
 

Powerwalk med styrka och rörlighet!

Powerwalk för konditionen samt bra och effektiva tips på styrkeövningar som du kan lägga till i dina egna promenader.

Max 15 deltagare

Måndagar kl 12-13 Start!11 maj Vecka 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 och 28 Instruktör Yvonne Lindqvist!

Pris/person 1500 kr Vi kommer senarelägga kursen en smula för att hinna få ut informationen bättre så fler bokar, men boka för intresseanmälan så hör vi av oss med mer exakt info om datum när vi vet hur många som anmält sig. Boka

Bli Ditt Bästa Jag!

Jeanette är Mental tränare samt Kiropraktor och i denna kurs får du inblick i hur knopp och kropp samspelar samt tips på konkreta verktyg så att du själv ska kunna kanalisera din energi lättare samt hålla det tillstånd du önskar. Detta för att skapa full tillgång till dina resurser samt en bättre balans i ditt liv.

Max 12 deltagare varannan tisdag kl.17.00-20.00 Start! 26 maj

Vecka 22, 24, 26 och 28 Kursledare Jeanette Thörner

Pris/person 1500 kr Vi kommer senarelägga kursen en smula för att hinna få ut informationen bättre så fler bokar, men boka för intresseanmälan så hör vi av oss med mer exakt info om datum när vi vet hur många som anmält sig. BOKA

Priser och villkor:

Pris massage: 55 min/700 kr 25 min/375 kr Pris PT: 850 kr/55 min individuellt 1250 kr/55 min Duo

   

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag om du har epassi eller actiway och betala till massören/instruktören direkt annars skickar Hälsofokus en faktura vid månadsslut via din mail.

Kurser Pris/person 1500 kr

Du bokar upp dig för hela kursen dvs. samtliga tillfällen vid bokningen med bindande anmälan, minimum 8 deltagare/kurs.

Endast första tillfället är bokningsbart sen är du automatiskt inbokad på resterande tillfällen. Kan du av någon anledning inte närvara debiteras du för samtliga tillfällen ändå. En vecka innan kursstart är deadline och du får då ett bekräftelsemail på att minimum antal deltagare har uppnåtts och att kursen kommer att genomföras. Hälsofokus skickar en faktura direkt till dig via mail vid månadsslut med 15 dagars faktureringstid. Var noga att skriva i namn och faktura nummer vid betalning är du snäll.