Värmdöhälsan

Företaget med Livskvalitet i fokus

KIROPRAKTIK/MASSAGE OCH PERSONLIG TRÄNING

Behandlingar kommer tillsvidare att ske på Hälsofokus praktik. På plats på Värmdö hälsan kan du fortfarande dock boka en timme med Personlig träning!

Skicka ett sms till Jeanette Thörner på 0739835195 för mer info om peronlig träning eller boka dig via kalendern till Hälsofokuspraktik (finns i Haghulta)! Välkomna! BOKA MASSAGE, KIROPRAKTIK OCH PT

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag om du har epassi eller actiway annars skickar vi en faktura vid månadsslut via din mail.

Vill du veta mer om oss samt vårt samarbete med Värmdöhälsan så tveka inte att höra av dig till info@halsofokus.se så svarar vi på dina frågor

KURSER

Små grupper och utomhus i största möjliga mån under coronatiden. Tillsvidare startar kurserna i mån av efterfrågan, hör av dig till Jeanette Thörner på 0739835195 för mer info.

Bokar du in dig och en vän så får du ett presentkort till Hälsofokus praktik https://halsofokuspraktik.se Varje aktivitet utförs som en 8 veckors kurs och är på 1 h/tillfälle (Bli Ditt Bästa Jag kursen är på 4 tillfällen 3 h/tillfälle).

Pris 1500 kr/person

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag om du har epassi eller actiway annars skickar vi en faktura vid månadsslut via din mail.

 

MÅ BRA RESOR TILL SOLEN!

Höstens resa med Livskvalitet i fokus till underbara Santa Ponsa och Mallorca blev tyvärr inställd pga av corona men vi gör ett nytt försök med förhoppning om avresa i vår 2021.

Följ med och Bli Ditt Bästa Jag på Mallorca

Ett kort från hotellets reception.

Alla rum har samma fina utsikt! MER INFO HÄR

HÄLSOFOKUSPRAKTIK

Du är också hjärtligt välkommen till Hälsofokus mysiga lilla praktik i Haghulta (5 min från Värmdöhälsan) där Jeanette Thörner arbetar med Strukturell Osteopati/Mjuk kiropraktik samt med Personlig utveckling och mental träning.

Sambandet kring våra kroppsliga och mentala mönster är avgörande för att skapa ett välmående som håller i längden. Jeanette balanserar upp och lär dig ta kommandot över ditt system själv samt skapar full tillgång till dina resurser.   BOKA HÄLSOFOKUS PRAKTIK

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag om du har epassi eller actiway annars skickar vi en faktura vid månadsslut via din mail.

Skräddarsydd träning i grupp!

En kurs där Yvonne skräddarsyr ett träningsupplägg utifrån gruppen med skonsamma men effektiva rörelser som du inte bara kan träna på plats utan också ta med dig i din vardag.

Tanken är att du enkelt ska kunna träna effektivt i stort sätt var du än är.

Kursen utförs mestadels utomhus om vädret tillåter men ni kommer även att gå ut i gymmet samt gå igenom maskinerna så du får tips, råd samt rätt teknik för träning på plats om så önskas.

Instruktör Yvonne Lindqvist! Pris/person 1500 kr
 

Powerwalk med styrka och rörlighet!

Powerwalk för konditionen samt bra och effektiva tips på styrkeövningar som du kan lägga till i dina egna promenader.

Max 15 deltagare

Instruktör Yvonne Lindqvist!

Pris/person 1500 kr

Bli Ditt Bästa Jag!

Jeanette är Mental tränare samt Kiropraktor och i denna kurs får du inblick i hur knopp och kropp samspelar samt tips på konkreta verktyg så att du själv ska kunna kanalisera din energi lättare samt hålla det tillstånd du önskar. Detta för att skapa full tillgång till dina resurser samt en bättre balans i ditt liv.

Kursledare Jeanette Thörner Plats: Hälsofokus praktik Pris/person 1500 kr