Kurser

Företaget med Livskvalitet i fokus

Bli Ditt Bästa Jag kursen

Har du ibland ont i ryggen, känner du dig stressad och kanske är kommunikationen med dig själv och andra inte alltid av den positiva arten som ger energi?

Då är Bli Ditt Bästa Jag kursen något för dig!
Precis som att grunden på ett hus behöver vara i balans så behöver även vår kropp och knopp att vara det för att vi inte ska bli dränerade på våra resurser som vi så väl behöver.

Jag brukar förklara det så att kroppens grund är vårt bäcken där kotpelaren sitter som pusselbitar utifrån det och påverkas beroende på hur bäckenet är i balans eller ej…det är dock inte hela lösningen på ryggproblem eller energitapp som ibland uppkommer. Vi har även mentala pusselbitar som går från vår hjärna och påverkar oss både mentalt i vårt sätt att kommunicera med oss själva och vår omvärld samt även i vår kropp i nästa led.

Allt hänger ihop i en helhet!

Har du någon gång funderat på varför du känner dig begränsad och inte får ut din fulla potential i vissa situationer eller tillsammans med vissa människor. Kanske du alltid hamnar i samma situationer som dränerar dig på energi, där du inte vill vara i allt ifrån jobb, relationer, barnuppfostran etc.

Det är ingen slump!

Allt går att filtrera och dela upp i dessa mentala grundsorteringar och mönster som påverkar allt vi gör.

Den här kursen ger dig en inblick i hur vår kropp och knopp hänger ihop och hur våra olika kroppsliga och mentala mönster påverkar oss i olika riktningar samt framförallt vad du kan göra åt det!

Jag som håller i kursen heter Jeanette Thörner och driver sedan 20 år tillbaka företaget Hälsofokus med Livskvalitet i fokus!
Jag har bl. a en Master i Mjuk kiropraktik och Strukturell Osteopati samt är utbildad i Prestationsutveckling via kommunikation-med ett enklare namn, Diplomerad Mentalcoach med fokus på resultat!

Intresseanmälan och mer info om nästa kursstart skicka ett mail till jeanette@halsofokus.se