Livskvalitet i fokus på Mallorca! Boka vårens Hälsofokus resa 14-21 mars 2020!

Företaget med Livskvalitet i fokus

Livskvalitet i fokus på Mallorca! Boka vårens Hälsofokus resa 14-21 mars 2020!

september 25, 2019 Hälsa 0

Pga rådande pandemi blir resan framflyttad till vi tryggt och säkert kan åka igen.

Vårens Hälsofokus resa till värmen!

Livskvalitet i fokus på Mallorca!

Anmäl dig till Hälsofokus Bli Ditt Bästa Jag vecka14-21 mars 2020 på Mallorca!

Jag som kommer vara din coach på plats på Mallorca heter Jeanette Thörner och är Hälsofokus grundare. Mallorca är en underbar oas där Livskvalitet står i fokus, perfekt som uppladdningsvecka efter vintern och när våren är som vackrast.

Tillsammans ägnar vi en vecka åt vårt eget välbefinnande. Resan inkluderar en kurs kring sambanden mellan våra mentala och kroppsliga mönster och hur just du kan Bli Ditt Bästa Jag. Du får tips och får prova på både mental samt fysisk träning anpassat för dig för att lära dig få full tillgång till dina resurser.

page1image3836704page1image3842080page1image3860672

UNDERBARA MALLORCA. Vi bor med oslagbart läge i charmiga Santa Ponsa, längst ut på klipporna, cirka 20 km väster om Palma de Mallorca. Öns västra kust anses vara en av de mest natursköna, med gröna berg och breda sandstränder. Här unnar du dig en vecka med avkoppling och fokus på dig själv.

DIN COACH JEANETTE THÖRNER. Jag har en bakgrund som simmare på landslagsnivå, vilket har gett mig en stabil grund att stå på vad gäller fysisk och mental träning. Jag har även studerat hälsovetenskap både på universitet i USA samt på Bosöns idrottsfolkhögskola. På Bosön utbildade jag mig till friskvårdskonsulent och därtill har jag vidareutbildat mig till gruppträningsinstruktör, kiropraktor med fokus på strukturell osteopati samt mental tränare. Jag driver sedan 1998 företaget Hälsofokus där vi arbetar med att skräddarsy upplägg för att uppnå Ditt Bästa Jag mot företag och privatpersoner.

UPPLÄGG. Varje dag har vi ett teoretiskt pass samt ett praktiskt pass som du kan välja att delta i. Det praktiska passet kan vara allt ifrån 3D rörelser för att stärka upp din kropp till kinestetiska övningar för att integrera den mentala träningen. Vi kommer även ha Livsnjutarstunder samt mental avslappning. Vi kommer att vara på hotellet men ibland kan även träningen ske på någon annan vacker plats i närområdet. Fokus kommer att vara på att du ska hitta ditt bästa tillstånd av välmående och du väljer helt själv om du vill vara med på samtliga aktiviteter eller om du någon dag ägnar tiden på egen hand för att Bli Ditt Bästa Jag. Livskvalitet i fokus!

TRÄNINGSUTRUSTNING. Ta med en egen yogamatta för våra kinestetiska övningar samt för annan fysisk träning för den som vill. Träningsskor samt kläder efter smak. Bra att ta med skor som fungerar att gå lite i (jag tar med mina löparskor).

PUNTA DEL MAR**** Vi bor på fyrstjärniga hotellet Punta del Mar. Hotellet är byggt i sju våningar och ligger på klipporna vid havet i Santa Ponsa. Härifrån har vi en fantastisk utsikt över Medelhavet. I närheten av hotellet finns affärer och restauranger och till Santa Ponsas centrum är det endast en kilometer. Hotellet har poolområde utomhus (ej uppvärmt vatten). Här finns även en inomhuspool (uppvärmd) som kan nyttjas under de svalare månaderna. På hotellet finns restaurang, bar och café. Hotellets gäster har även tillgång till SPA-avdelning och gym. Dock kostar behandlingar / vissa aktiviteter extra.

RUMMEN. Ljusa och smakfullt möblerade rum med trägolv. Utrustade med satellit TV, telefon, minikylskåp, vattenkokare, säkerhetsfack mot avgift, trådlöst internet, luftkonditionering och badrum med dusch. Alla rum har balkong med havsutsikt.

KLIMAT. Mallorca har ett milt och behagligt väder året om. Medeltemperaturen dagtid är runt 18 grader i luften under mars.

page2image3818112page2image3851040

RESEFAKTA

Obs! Flyg ingår ej. Du bokar ditt flyg samt transfer till hotellet själv.

Vill du åka samtidigt med mig dit så klicka in på www.norwegian.com så kan vi dela på transfern på plats. Jag åker med planet som går kl 7.30 från Arlanda den 14 mars och hem kl 11.55 från Mallorca/Palma den 21 mars. Behöver du hjälp att boka så hör av dig så hjälper jag dig jeanette@halsofokus.se

DETTA INGÅR PÅ PLATS PÅ MALLORCA 14-21 MARS 2020 SAMT PRIS:

• 7 nätter på underbara Punta Del Mar i Santa Ponsa

• Del i dubbelrum på Punta del Mar 7 nätter.

• 7 x Frukostbuffé.

• 7 x Middagsbuffé.

• Kursen Bli Ditt Bästa Jag tillsammans med Jeanette Thörner.

• Livsnjutarstund med balanserande övningar för kropp och mind varje morgon med fantastisk utsikt över Medelhavet.

Pris 7 900 kr/person

EXTRA SAMT VILLKOR.

  • Jag kommer även försöka få till en utflykt till självkostnadspris på plats till Mallorcas vackra berg. En liten vandring med avslut på en lokal restaurangpärla med en duktig guide på plats.
  • Anmälan och betalning sker till Hälsofokus BG 5952-1203 så snart som möjligt så inte rummen på Punta del Mar blir uppbokade, först till kvarn :)!
  • Skulle du av någon anledning bli sjuk så att du inte kan vara med så krävs läkarintyg till hotellet för att få tillbaka pengarna.
  • Vill du följa med eller har frågor hör av dig till mig Jeanette Thörner på jeanette@halsofokus.se eller mobil 0739-835195

    Hjärtligt välkommen!