Nystartad Blogg med Jeanette Thörner och Hälsofokus; Bli Ditt Bästa Jag!

Företaget med Livskvalitet i fokus

Nystartad Blogg med Jeanette Thörner och Hälsofokus; Bli Ditt Bästa Jag!

maj 7, 2019 Hälsa 0

Livskvalitet i fokus

…det är mitt och Hälsofokus ledord sen 21 år tillbaka!

Det är otroligt att det gått så lång tid sen jag startade Hälsofokus med intentionen att Skräddarsy lönsamma friskvårdsupplägg för företag. På den tiden visste knappt ingen vad friskvård på arbetet var och numera är det nästan en självklarhet att det ska finnas, i alla fall om man vill vara en attraktiv arbetsgivare.

Mycket har hänt under åren som gått och självklart även i Hälsofokus.

Nu är det dags att även vi blir lite bättre på att få ut vår röda tråd direkt mot var och en av er som redan är kund hos oss eller är hjärtligt välkommen att bli. Allt vi gör följer nämligen vår viktiga röda tråd. Det är nog därför vi faktiskt fortfarande fortsätter att utvecklas och stråla med ett stort antal nöjda kunder genom åren trots att vår bransch är en helt annan än då vi startade 1998.

Vår röda tråd: Livskvalitet i fokus finns och har alltid funnits där och syftet med denna blogg är att jag nu en gång i månaden ska dela med mig av hur vi arbetar kring det, tips och idéer på hur du själv kan göra för att uppnå det tillståndet samt berätta om varför jag valt att jobba med just detta samt vägen dit.

I vår tillvaro där tempot ofta är högt, vi ständigt strävar efter nya deadlines och samtidigt ska få ihop livets pussel så behövs det verktyg för att orka med samt fokusera på rätt saker. Om det är något jag lärt mig av livets skola som ensamstående mamma till tre barn och egen företagare men även genom vidareutbildning om hur vi människor fungerar så är det just det.

Jag har ofta fått frågan genom åren hur jag får ihop allt, ja det var just de där verktygen samt att jag lärt mig använda dem som är knepet skulle jag påstå. Med det sagt innebär det inte att allt alltid går som en dans ändå, det ständiga jobbet behöver göras men en sak är säker att det blir betydligt enklare när du skaffar dig rätt verktyg. Det är svårt att bygga ett hus med bara en skruvmejsel, du behöver använda alla verktygen i verktygslådan!

Häng med mig och lär dig mer om verktygen så du kan Bli Ditt Bästa Jag, lära dig hushålla med dina resurser, träna upp dem både mentalt och fysiskt samt framförallt använda dem på rätt sätt!

Jag heter Jeanette Thörner och driver sedan 1998 företaget Hälsofokus. Jag simmade på elitnivå för Södertörns simsällskap när det begav sig och har sedan dess utbildat mig till Idrottskonsulent på Bosön och samlat på mig en rad utbildningar inom fysisk och mental träning. Jag är utbildad i Prestationsutveckling via Metakommunikation (med ett enklare ord Mental tränare) och på det har jag en Master i Mjuk kiropraktik/Strukturell osteopati.

Vill du redan nu få hjälp med din mentala och fysiska träning hör av dig så berättar jag mer. Jag håller även kurser både för privatpersoner samt på plats hos våra kundföretag där du får en inblick i hur sambandet kropp och knopp fungerar och varför det är så värdefullt att ha kunskap om detta för att du ska kunna Bli Ditt Bästa Jag!

Kul att du tittade in, vi hörs vidare!

Jeanette Thörner

Grundare av Hälsofokus

www.halsofokus.se

www.halsofokuspraktik.se

Telefon: 08-574 124 70

Mobil: 0739-835 195

jeanette@halsofokus.se

Lämna ett svar