Satsa på dig själv och Bli Ditt Bästa Jag i höst!

Företaget med Livskvalitet i fokus

Satsa på dig själv och Bli Ditt Bästa Jag i höst!

augusti 15, 2019 Hälsa 0

Livskvalitet i fokus…

…det är mitt och Hälsofokus ledord sen 21 år tillbaka!

Hoppas du har en underbar sommar!

Kanske du har någon veckas semester kvar att njuta av eller har du börjat jobba så smått tro?

Jag ser fram emot en spännande höst full av utveckling och spännande nyheter!

Hälsofokus expanderar och vi jobbar ständigt för att du ska få bästa möjliga skräddarsydda tjänst för att just du ska kunna Bli Ditt Bästa Jag.

Jag har tidigare berättat om hur jag arbetar både på våra kundföretag och i Hälsofokus praktik med att ge verktyg för att vi lättare ska kunna läsa av våra signaler som vår kropp och knopp ger oss. Att förstå våra tillgångstecken som det heter i den mentala världen. Desto bättre vi blir på att läsa av våra signaler ju lättare har vi för att kunna sätta in rätt åtgärder för att må så bra som möjligt och få full tillgång till de resurser som vi så väl behöver.

Ni som har varit på någon av mina föreläsningar vet att jag även brukar beskriva det som hårdvaran och mjukvaran i jakten på Livskvalitet.

Hårdvara finns det gott om ute i samhället, vi blir ständigt fullmatade med nya rön om hur vi ska leva, träna, äta etc för att finna lyckan men min åsikt är att det enda du finner genom att svepas med i nyhetsdjungeln är ytterligare stress om du inte först tagit reda på vad din mjukvara består av.

Vad är det just Du behöver göra för att Bli Ditt Bästa Jag?

Varje människa är unik precis som varje företag är unikt!

I över tjugo år har jag drivit Hälsofokus och arbetat i friskvårdsbranschen, sett alla trender som kommit och gått men ständigt irriterats över att vi bara pratar om stressen som leder till ohälsa på alla plan men aldrig riktigt kunnat sätta fingret på konkreta resultatbaserade metoder som gör att det faktiskt blir förändring på riktigt!

De flesta nyheter som kommer är absolut bra (om det inte bara drivs av någon girig en som vill tjäna en slant), det är inte det jag menar, men frågan är om det du gör är rätt för just dig? Får du de resultat du önskar? Kanske du behöver en annan vinklig för att balansera upp ditt system?

Det är här knuten sitter, att hitta just ditt speciella recept av hårdvaruaktiviteter och mentala verktygsmallar för att du ska få resultat som gör skillnad i ditt välmående!

Allting börjar med en tanke och beroende på hur den tanken används i din kommunikation till dig själv och andra så blir resultatet därefter. Kroppen svarar med signaler som i sin tur stärker din tanke.

Knopp och kropp hänger ihop!

Genom att få kunskap om vilka mentala och kroppsliga mönster just du sitter på så kan du på ett logiskt sätt själv kunna se sambanden samt få förståelse för vad för jobb just du behöver göra för att Bli Ditt Bästa Jag.

Det är svårt att bygga ett hus om du bara har en skruvmejsel, jag ger dig verktygslådan med alla verktygen och lär dig hur du ska använda dem!

Boka upp dig på Coachning för knopp och kropp i www.halsofokuspraktik.se eller anmäl dig till nästa kursstart av kursen Bli ditt Bästa Jag den 26 augusti 18.30-21.30 på info@halsofokus.se (4 gg varannan vecka á 3 h/ gång i Hälsofokus praktik)

Jag heter Jeanette Thörner och driver sedan 1998 företaget Hälsofokus. Jag simmade på elitnivå för Södertörns simsällskap när det begav sig och har sedan dess utbildat mig till Idrottskonsulent på Bosön och samlat på mig en rad utbildningar inom fysisk och mental träning. Jag är utbildad i Prestationsutveckling via Metakommunikation (med ett enklare ord Mental tränare) och jag har även en Master i Mjuk kiropraktik/Strukturell osteopati.

Kul att du tittade in, vi hörs vidare!

Jeanette Thörner

Grundare av Hälsofokus

www.halsofokus.se

www.halsofokuspraktik.se

Telefon: 08-574 124 70

Mobil: 0739-835 195

jeanette@halsofokus.se