Coaching med Jeanette Thörner

Företaget med Livskvalitet i fokus

Coaching med JeanetteThörner

Vår hjärna styr allt vi gör och beroende på hur vi kanaliserar vår energi och våra tankar så blir resultatet därefter både mentalt och fysiskt.

Här kommer du få arbeta med att balansera upp både dina fysiska och mentala mönster via coachning.

Har du gått programmet Ta kommandot över ditt system är detta en fortbildning i de träningsmallar och arbete som du redan börjat med.

Du lär dig ta kommandot över ditt system och förstå de värdefulla verktygen som krävs.

Du har mig som din coach på ditt Team så länge du vill och vi ser tillsammans till att du blir SHARP och får full tillgång till dig själv för att nå det du önskar.

INDIVIDUELL COACHNING
-Vad vill du uppnå?
-Vad vill du bli av med?
-Vilken väg ska du ta?

De tre frågeställningarna arbetar vi med i din coachning. Mitt jobb som coach är att ”filtrera” det du beskriver samt ge dig nya perspektiv för att du själv ska kunna ta kommandot i ditt liv och levla upp!

UTBILDNING
Jag arbetar med prestationsutveckling i en kombination av coachning och utbildning i ramen Metakommunikation.
All coachning sker digitalt eller på plats i Hälsofokus praktik.

DIN COACH
Jag som är din coach heter Jeanette Thörner och har varit i Sverige eliten i simning, representerat landslaget och drivit bolag i över 20 år.
De utmaningar livet bjuder på och de arbete som behövs av oss för att lyckas skiljer sig inte så mycket från att ligga på topp inom idrotten, verktygslådan är den samma, av mig får du de värdefulla verktygen på ett logiskt och resultatinriktat sätt!

Jag började arbeta med mental träning redan under min simtid och nu 25 år senare efter att ha coachat hundratals människor i de värdefulla teknikerna, min gedigna träningsbakgrund och en proffesion även som kiropraktor vet jag vad som behövs för att du ska lära dig ta kommandot i ditt liv och göra förändring på riktigt!

Ta chansen och gör ditt livs bästa investering!

Coachning med Jeanette Thörner
Individuellt/Par/Familj

Skräddarsytt upplägg


TA ETT SAMTAL MED Jeanette FÖR MER INFO