Ta kommandot över ditt system!

Företaget med Livskvalitet i fokus

Ta kommandot över ditt system!

Har du en vald sanning om att fysisk träning är viktig medan mental träning, samt kunskapen om hur den går till, inte får samma uppmärksamhet?
Vår hjärna styr allt vi gör och beroende på hur vi kanaliserar vår energi och våra tankar så blir resultatet därefter både mentalt och fysiskt.

Det här programmet går ut på att du ska få tag i och förstå dina mentala resurser, få verktyg för hur du själv ska kunna träna upp ”hjärnmusklerna” i rätt riktning så att du blir SHARP och på så vis kan lägga energin på rätt saker, bli av med skräp som ”skaver” i dagsläget och Bli ditt bästa jag!

Det är precis som i alla våra andra program som vi erbjuder inte bara ett upplägg för stunden utan en utbildning och investering för livet. 

INDIVIDUELL COACHNING
-Vad vill du uppnå?
-Vad vill du bli av med?
-Vilken väg ska du ta?

De tre frågeställningarna arbetar vi med i din coachning.
Mitt jobb som coach är att ”filtrera” det du beskriver samt ge dig nya perspektiv som hjälper dig att bena upp ”skavet”.

Vi stabiliserar upp dina mentala mönster, bygger upp nya tankebanor som denna gång är till din fördel och du får träning samt kunskap om hur du själv kan använda dig av de värdefulla verktygen.

SKRIFTLIGA TRÄNINGSMALLAR
Skriftligt utbildningsmaterial och träningsmallar för din specifika mentala träning.

UTBILDNING
Detta program är en kombination av coachning och utbildning i ramen Metakommunikation som vi använder oss av i den mentala träningen.
Detta för att du själv ska kunna ta kommandot över ditt system samt fortsätta utvecklas även efter avslutat program.

Upplägget är totalt 8 h uppdelat på 4 tillfällen antingen på plats i Hälsofokus Praktik eller via Zoom. Du kan också dela upp tillfällena/ 1 h i taget.

Allt utbildningsmaterial, coachning samt avstämning efter avslutat program ingår i priset.

NULÄGE & RESULTAT
Nulägesanalys, skräddarsydd plan utifrån din livssituation för hur du ska uppnå det du vill samt resultatanalys efter avslutat program.

AVSTÄMNING EFTER AVSLUTAT PROGRAM
Avstämning två veckor efter avslutat program via zoom/telefon för att se att du är där du vill vara.

DIN COACH JEANETTE THÖRNER
Jag som är din coach under hela programmet heter Jeanette Thörner och har varit i Sverige eliten i simning, representerat landslaget och drivit bolag i över 20 år där jag har utbildat och coachat människor i de värdefulla teknikerna.

De utmaningar livet bjuder på och de arbete som behövs av oss för att lyckas skiljer sig inte så mycket från att ligga på topp inom idrotten, verktygslådan är den samma. Det krävs jobb men varje minut är väl investerad tid det vet jag av egen erfarenhet.

Jag började arbeta med mental träning redan under min simtid och nu 25 år senare efter att ha coachat hundratals människor, min gedigna träningsbakgrund och en proffesion även som kiropraktor vet jag vad som behövs för att du ska lära dig ta kommandot i ditt liv och göra förändring på riktigt!

Har du gått programmet Bli Ditt Bästa Jag via våra resor eller via ditt företag så får du rabatterat pris 8 900 kr

Ordinarie pris: 10 900 kr
Du kan även dela upp betalningen på fem delbetalningar utan extra avgift

Ta ett samtal med mig så ser vi tillsammans om det här är rätt program för dig