Bli ditt bästa jag

Företaget med Livskvalitet i fokus

Skapa full tillgång till era resurser!

Kontakta oss


Vår intention är att se till att ni på ert företag får full tillgång till era resurser!

Vi arbetar med detta på individbasis men också på organisationsnivå för ert företags bästa. Ett företag är unikt precis som varje människa är unik och därför är värdegrundsarbete samt organisationen kring det avgörande för att företaget ska fungera som det ska.
Vad ni än arbetar med så är det alltid människorna i ett företag som behöver fungera som ett bra team annars får ni aldrig full tillgång till era resurser. På så vis kan vi sätta likhetstecken för arbetet på individ och företagsnivå. Grunden är densamma kring vårt sätt att kommunicera med oss själva och med andra. Fungerar inte det ena så kommer inte heller det andra att fungera. 

Ni har säkert fullt upp med att se till att era tjänster mot kund blir så bra som möjligt! Låt oss hjälpa er med det vi är bra på! Vi ser till att ni slipper onödigt grus i maskineriet i kommunikationen mellan leden i organsiationen samt ger er verktygen för att prestera på topp med Livskvalitet i fokus!

Precis som vi alla vet att en muskel behöver aktiveras för att inte förtvina så gäller det att även utveckla och aktivera våra mentala färdigheter via träning och förståelse för varför vi reagerar som vi gör. Du är dina tankar och de påverkar dig i olika riktningar beroende på hur du väljer att tänka. Vi sitter på invanda mönster som gör att vi reagerar som vi gör och som ibland är destruktiva för oss. Allt beteende och all kommunikation går att sortera upp i olika pusselbitar. Om någon av våra pusselbitar är i obalans får vi inte full tillgång till vårt system,
det gäller på individnivå men också för en hel företagsorganisation!
Ett företag består av sina medarbetare, se till att skapa full tillgång till era resurser och på så vis nå bästa möjliga resultat!

I Team Hälsofokus har vi ett stort antal duktiga medarbetare som är specialister på sina respektive områden. Jeanette Thörner är utbildad i Prestationsutveckling via kommunikation i ramen Metakommunikation, med ett annat ord Coach/Mental tränare. 

Hör av er så berättar hon mer om vad vi kan göra för just er för att Bli ert Bästa Jag!
info@halsofokus.se